Μέθοδοι Αποστολής

Αποστολή :

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, για αποστολές στην Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. +30.2310.439737 | Email. info@marti.gr

Για την αποφυγή προβλημάτων παράδοσης (λανθασμένη διεύθυνση, απουσία ατόμων από το σπίτι κ.λπ.), είναι απολύτως απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά την κατάλληλη φόρμα. Το κατάστημα δεν επιβαρύνεται με τα επιπλέον έξοδα αποστολής σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη κατά την παράδοση του(των) προϊόντος(ων).

Παράδοση :

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 17:00 θα διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα, επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση παράδοσή τους. Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης που καθορίζεται είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο.

Τα κοσμήματα μας δεν υπάρχουν σε απόθεμα αλλά αποκλειστικά σε ένα τεμάχιο.
Υπάρχει η δυνατότητα ξαναδημιουργίας τους (στα περισσότερα κομμάτια) όπως και η αλλαγή καρατιών (για παράδειγμα σε Κ9) καθώς και χρώματος και μεγέθους με παράδοση εντός 10 ημερών.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να την ολοκληρώσετε.